Heerlijk avondje Rock and Roll in Vaassen!! WURLITZERS en Road'n band.

Op zaterdagavond 9 februari trakteren de Wurlitzers iedereen die van fijne Rock and Roll en van lekker dansen houdt weer op een muziekfeestje in cafe De Ruif. En net als vorig jaar is dit jaar de Road'n Band ook weer van de partij. Beide bands vullen elkaar muzikaal uitstekend aan, spelen graag samen en beiden hebben roots in Vaassen. Dat worden weer stampende Gouden Hits met een knipoog naar de jaren 60 en 70. Dubbel feest dus!
Het is al weer de 10 de keer dat deze avond wordt georganiseerd. Opzet en doel zijn even simpel als laagdrempelig: Een ontspannen avond waar echt íedereen uit Vaassen en omgeving welkom is!
Jong en oud ontmoet elkaar om ongedwongen te genieten van muziek, een drankje en een dansje.
De Wurlitzers zijn er op gebrand weer van zich te laten horen. Naast een nieuwe drummer zijn een kersverse gitarist en een hagelnieuwe bassist de band komen versterken. Ze willen niets liever dan op 9 februari er eens flink tegenaan te Rock and Rollen! Op het repertoire staan natuurlijk Stones, Beatles, Kinks, ... maar ook The Free, Van Morrison en Janis Joplin komen langs. Lekker uit je bolletje gaan en dansen maar!

Dat geldt ook voor de mannen van de Road'n Band. De band swingt weer als vanouds, met leadzanger en 'ouwe rot in het vak' Arnold Steenbrink als rockende motor. Muziek maken, optreden en een zaal fijn laten swingen... Daar gaat het ze om! Met in hun midden de Vaassense bassist spelen ze stampende blues en swingende Rock and Roll, afgewisseld met rauw-gevoelige ballades.

Zo'n mooi muziekfeestje met maar liefst twee bands gun je toch iedereen!?
Daarom is ook dit jaar de toegang gratis!
Kortom...
Weg met die grijze winter en kom naar Cafe De Ruif in Vaassen voor een zonnig muziekfeestje!


Cafe Bar De Ruif
Dorpsstraat 43
8171 BL Vaassen
0578-572859

Zaterdag 9 februari. Bands spelen vanaf 21.30 uur tot 01.00 uur.