Heerlijk avondje Rock and Roll in Vaassen!! WURLITZERS en ROADS'N BAND.

Op zaterdagavond 9 februari 2019 trakteeerden de Wurlitzers iedereen die van fijne Rock and Roll en van lekker dansen houdt weer op een muziekfeestje in cafe De Ruif. En net als vorige jarem was dit jaar de Road'n Band ook weer van de partij. Beide bands vullen elkaar muzikaal uitstekend aan, spelen graag samen en beiden hebben roots in Vaassen. Dat worden weer stampende Gouden Hits met een knipoog naar de jaren 60 en 70. Dubbel feest dus! Het was al weer de 10 de keer dat deze avond wordt georganiseerd. Opzet en doel zijn even simpel als laagdrempelig: Een ontspannen avond waar echt I­edereen uit Vaassen en omgeving welkom is!
Jong en oud ontmoet elkaar om ongedwongen te genieten van muziek, een drankje en een dansje.
De Wurlitzers waren er op gebrand weer van zich te laten horen. Naast een nieuwe drummer ware een kersverse gitarist en een hagelnieuwe bassist de band komen versterken. Op het repertoire stonden natuurlijk Stones, Beatles, Kinks, ... maar ook The Free, Van Morrison en Janis Joplin komen langs. Lekker uit je bolletje gaan en dansen maar!

Dat gold ook voor de mannen van de Road'n Band. De band swingde weer als vanouds, met leadzanger en ouwe rot in het vak Arnold Steenbrink als rockende motor. Muziek maken, optreden en een zaal fijn laten swingen... Daar gaat het ze om! Met in hun midden de Vaassense bassist speelden ze stampende blues en swingende Rock and Roll, afgewisseld met rauw-gevoelige ballades.


Cafe Bar De Ruif
Dorpsstraat 43
8171 BL Vaassen
0578-572859